250-300 g. fusilli makaronų (arba kitų mėgstamų)
250g. maltos virtos mėsos su svogunais (aš turėjau likusios nuo kito patiekalo, bet galima pakeisti faršu su svogūnais, tik teks truputį ilgiau gaminti)
100 g. brokolių
4 v. š. grietinės
Geros saujos tarkuoto sūrio
Prieskonių
Užkaičiame puodą su vandeniu ir žiupsneliu druskos. Kai užverda, sudedame makaronus. Retkarčiais pamaišome, kad nesuliptų.
Kol makaronai verda, imame keptuvę, pilame alyvuogių aliejaus ir jam įkaitus sumetame brokolius. Jei brokoliai buvo šaldyti, reikėtų prieš ruošiant atšildyti (galima 1-2 min. pavirti). Pakepame apie 3 minutes. Sudedame virtą maltą mėsą. (Jei naudojate faršą, tada jį reikėtų pakepti prieš brokolius). Truputį pakepame, sumažiname ugnį, sudedame norimus prieskonius (aš dėjau "plovo"), dedame grietinę ir vėl viską permaišome.
Nusunkiame makaronus (šiek tiek skystimo reiktų palikti) ir suverčiame į keptuvę su padažu. Išjungiame viryklę, permaišome makaronus, kad šie apliptų padažu. Dedame į lėkštes, užbarstome tarkuoto sūrio ir pirmyn prie stalo.
Skanaus!
Nusunkiame makaronus (šiek tiek skystimo reiktų palikti) ir suverčiame į keptuvę su padažu. Išjungiame viryklę, permaišome makaronus, kad šie apliptų padažu. Dedame į lėkštes, užbarstome tarkuoto sūrio ir pirmyn prie stalo.
Skanaus!
mano mėgstamiausi :) tik aš nededu mėsos...
AtsakytiPanaikinti___
http://inmyflowoflife.blogspot.co.uk/