Įvairūs sūriai su vynuogėmis - pats paprasčiausias užkandžių (ir net desertų) variantas.
Gaminau arancini (ryžių rutuliukai su mocarela), labai rekomenduoju - lengvai paruošiama ir skanu.
ir Parmos kumpio su melionu ir vynuogėmis.
Crostini - dar vienas paprastas užkandis. Paskrudintas prancūziškas batonas su rikotos sūriu ir saliamio griežinėliais.
O bruschetta, turbūt, daugiausiai variacijų turintis užkandis. Paskrudintas prancūziškas batonas ar itališka duonelė, pašlakstoma aliejumi, o tada įvairiausi įdarai. Pas mus buvo smulkintas pomidoras + mėlynas svogūnas + tarkuotas sūris + prieskoniai.
Tiesa, visokios Viduržemio jūros salotos ir jūros gėrybės taip pat tinka į kompaniją. O jei yra ir karštasis patiekalas, tai paprasčiausias patiekalas - makaronai: spagečiai, lazanija ar canelloni su įdaru.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą